• 1398/03/01
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
ارائه خدمات مطلوب به 5 هزار مراجعه کننده در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شوشتری

ارائه خدمات مطلوب به 5 هزار مراجعه کننده در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شوشتری

ارائه خدمات مطلوب به 5 هزار مراجعه کننده در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شوشتری

درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان مادر و کودک شوشتری با حضور متخصصان مجرب در دو شیفت کاری، در دو طبقه مجزا از ساختمان بیمارستان ساخته شده است.

به گزارش "روابط عمومی" بیمارستان، "رئیس بیمارستان مادر و کودک شوشتری" ضمن اشاره به چشم انداز بیمارستان اعلام نمود: به منظور ارائه خدمات پیشرفته مطابق با استانداردهای بین المللی و استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات موجود و در راستای ارتقاء کیفی خدمات بیمارستانی، و در پی اجرای طرح تحول نظام سلامت اقدام به ارائه خدمات درمانی به مادران نموده ایم.

وی خاطر نشان کرد: به همت همکاران درمانگاه، ماهیانه به حدود 4 الی 5 هزار مراجعه کننده، خدمات مطلوب ارائه می گردد. طبق آمار مراجعه کنندگان به درمانگاه در فروردین ماه 1397، تعداد یک هزار و 712 بیمار در مقایسه با فروردین امسال دو هزار و 528 مراجعه کننده داشته، که 66 درصد افزایش بیمار داشته است.

دکتر «محمد آفرید» ضمن تاکید بر رضایت مراجعه کنندگان به درمانگاه افزود: تعدادکل مراجعات مادران باردار در سال1397 به این درمانگاه 7 هزار و 845 نفر، تعداد مادران مراقبت شده در این درمانگاه یک هزار و 970 نفربوده و همچنین تعداد مراقبت مادران پس از زایمان طبیعی و سزارین یک هزار و 840 می باشد.

وی ادامه داد: مادران با مراجعه حضوری یا غیر حضوری از طریق اینترنت یا تماس تلفنی به این درمانگاه می توانند بدون در نظر گرفتن سقف بیمه ای و نوع بیمه پذیرش شوند و از خدمات موجود که در راستای اهداف بیمارستان می باشد استفاده نمایند و از سلامت خود و جنین خویش آگاه گردند.


دکتر"محمد آفرید" تصریح نمود: در این درمانگاه، معاینات و آمادگی های مادران باردار قبل از زایمان، با حضور پزشکان متخصص زنان و زایمان، نوزادان و اطفال، غدد، بیهوشی، داخلی، در طول ایام هفته انجام می شود، حضور پزشک زنان در درمانگاه عصر و همچنین حضور پزشک سوم در اکثر ایام هفته جهت کاهش زمان انتظار بیمار در زمان پذیرش و ارائه خدمات مطلوب در نظر گرفته شده است.

همچنین افزود: کلینیک رادیولوژی و سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، شنوایی سنجی، واکسیناسیون، کلینیک pku و کارشناس تغذیه و رژیم درمانی نیز در حال خدمات رسانی به مراجعه کنندگان هستند.

او تأکید کرد: نوبت ها و جواب های ماموگرافی با حضور متخصصان رادیولوژی به روز بوده و اکو کاردیوگرافی بیمارستان تحت نظر متخصص قلب و عروق و بدون محدودیت نوبت دهی به خدمت رسانی به بیماران مبادرت می ورزد.

دکتر آفرید اضافه کرد: کارشناسان شنوایی سنجی، روزانه با حضور بر بالین تمامی نوزادان متولّد شده، نسبت به انجام تست شنوایی برای نوزادان اقدام می نماید و روزانه راس ساعت 11 تا یک ظهر در طبقه دوم درمانگاه آمادگی پذیرش بیماران مرخص شده یا نوزادان دیگر مراکز را دارد و محدودیت نوبت دهی نیز ندارد. و همچنین، واحد PKU دانشگاه علوم پزشکی استان فارس که در این بیمارستان مستقر است، تمامی خدمات اعم از ویزیت، مشاوره، توزیع شیر مخصوص برای بیماران مبتلا به PKU را انجام می دهد.

رئیس بیمارستان، مشاوره تغذیه در این مرکز را امری ضروری دانست و گفت: این مشاوره ها و رژیم های درمانی در دوران بارداری و پس از زایمان در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی یا بر بالین بیمار در بخش ها، توسط کارشناس تغذیه به صورت مستمر انجام می گردد. که از بروز بسیاری از مشکلات مادران در دوران بارداری و مشکلات عمده در سلامت نوزادان جلوگیری به عمل می آورد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 6642
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید